varför får inte killar och tjejer umgås ?

segare dag får man ju leta efter..tror min klocka har stannat den rör ju inte på sig alls känns de som har suttit här och snurrat runt på nätet nu i evigheter känns de som...


satt och tänkte tillbaka på saker som hände för några år sedan..när plötsligt telefonen ringer och personen i dom gamla minerna ringde, kändes rätt skumt att de kan bli så..

de va så länge sedan vi snacka och när jag tänker på personen så ringer den undrar om han/hon visste att jag tänkte på den?! varför skall alla mina kill kompisar hitta flickvänner som inte gillar mig?
dom flesta av tjejerna har inte ens träffat mig bara sett mig på kort men vill inte att killen skall umgås med mig man får ju smyga för att få träffas och de e ju inte rätt heller..vill ju bara umgås jag har ju sambo och är bara ute efter vänskap va tror folk igentligen...varför kan inte tjejer och killar vara kompisar utan att de behöver innehålla känslor eller liknande?

Måndag

Då var det Måndag igen ja.trist, tycker inte om måndagar de är ju den segaste dan på hela veckan, läste på matsedeln på jobbet idag att det bara är 7 veckor kvar till jullovet.tänk att det går så fort ,snart är de ju sommar igen..eller jaa så fort kanske det inte går ändå. Har varit ute med grannen en stund idag,vi tog en liten tur med hennes lilla hund..så gullig bara 4mån gammal så man kan ju inte gå så långt än men de blev en lagom bit dock följde ju inte klockan med så nu e det ju en massa timmar kvar innan man kan med att gå å lägga sig. trotts att jag slutar två på dagarna och är ute och går ,lagar mat,städar mm så händer inget med tiden känns som att den rusar iväg på jobbet men när man kommer hem så stannar den upp och rör inte på sig någonting men de e väl bara jag som e knasig.

julklappar

Nu är första juklapparna in köpta. Vi var iväg och shoppade lite idag, hittade saker som jag skall ge bort julklapp så nu är jag igång, har aldrig varit så här tidigt men de känns riktigt gott.

RSS 2.0