fundering

sitter i sängen, en stor tvätt hög ligger bervid mig och bara skriker att den vill vikas och läggas in i skåpen. jag tittar på den och sedan på tv:n ska jag vika den eller ska jag låta den ligga. låter jag den ligga vet jag att den kommer att hamna på golvet. på golvet kommer den att ligga några dagar sedan har den blivit dammig eftersom jag inte dammsugat. dammsugaren ligger på golvet ute i vardagsrummet,där har den legat några dagar ska jag plocka in den eller ska jag dammsuga det är den stora frågan? vad händer om jag låter allt ligga kommer det komma någon annan och plocka upp det eller kommer det ligga till jag själv får tummen ur och plocka undan?


gjorde en galen grej igår. satt vid datan och började snacka med en gammal vän, han sa att han skulle ha värsta partyt och ville att jag skulle ta tåget till stenungsund, jag tvekade länge eftersom jag inte hade någon att åka med killen ville ju så klart inte med han sitter ju med sitt data spela dagarna i ända men när jag velat en kvart bestämde jag mig ringde kompisen i trollhättan och frågade om han ville förlja med han va osäker, bestämde mig ändå att jag skulle ta 8 tåget till trollhättan va uppe 9. han stod på stationen och väntade på mig vi drog hem till honom han käka och vi kollade på csi sedan började vi leta efter polaren nummer hade jag bestämt mig på så kort tid att jagglömde fråga honom om nummret ... tog la en timme eller så innan vi hittade det sedan va de bara att sätta sig i bilen och ka till stenungsund. vi visste ju inte vart han bodde så när vi närmade oss ringde vi för att han skulle förklara vägen men han va ju inte den bästa vägvisaren om man säger så vi åkte väl på samma sträcka fram och tillbaka 3,4 ggr tror jag men tillslut hittade vi honom han stod och vinglade där på vägen. när jag tittade på honom kom en massa minnen tillbaka från förr jag känner ju dock honom inte så bra det är ju mer kompisen som gör dom låg ju i lumpen tillsammans men men.....


suck

Har inte skrivit på ett tag nu har bara jobbat ätit och sovit. har varit ute och jobbat i arendal hela veckan så de har inte blivit så mycke skrivet här dock har jag inte varit på så bra humör heller. det har gått en vecka sedan han skulle ringt nu visst ju redan när han sa de att han inte skulle ringa tillbaka men de e svårt att släppa det ur tankarna ändå.. vill ju så gärna få lära känna honom fast jag vet att hans liv bara går åt att ljuga om och om igen men de e ju troos allt min biologiska far vi snackar om.

På onsdag kväll bär det av till turkiet en vecka längtar att få komma bort och lämna livet ett tag bara vara jag och pojken..kanske kanske händer det något spännande vi får väl se om jag har något riktigt trevligt och berätta när jag kommer hem igen vi e ju bara borta en vecka.

va händer annars en lördag kväll som denna då...

blir väl lite CSI miami eller likande en påse popcorn och en cola och gosa i sängen(:
får se om jag skriver något mer intresant senare...


Over And Out!

så e de

Då va jobb veckan ifull gång nu då.. eftersom jag sov middag i går så hade jag svårt att somna när jag väl va tvungen blev att jag låg och vände å vred på mig hade daniel varit hemma skulle jag ha tagit insomnings tabletter men vågar inte det när jag är ensam hemma, får hoppas att jag somnar snabbare idag.

imorgon blir min lilla syster STOR(= önskar att jag va hos henne men tyvärr måste jag ju jobba åker ju till turkiet nästa vecka så chefen gillade inte att jag ville vara ledig även denna vecka men jag hoppas att hon får en bra dag.

har ganska mycke jag skulle vilja skriva idag men jag är på så dåligt humör att jag inte får något ner skrivet så jag slutar nog här för idag kanske skriver mer sedare annars blir det väl i morgon



Over And Out!!

precis

Då va även denna helg slut.Jag vet inte vart dagarna tar vägen länge hinner ju inte mer än att gå upp innan man ska gå å lägga sig igen och ändå gör jag inget speciellt på dagarna. Iofs jobbbade jag ju 7-16 hela veckan och det är jag ju inte riktigt van vid så jag har ju varit trött som en hmm ja jag vet inte vad, blev att jag fick byta bort mitt pass på ica i lördags skulle jobbat från 8-15 men kännde att jag inte skulle klarat av att jobba... jag skulle ju aldrig ha kommit upp ur sängen.

I tisdags när jag va på jobbet blev jag riktigt shockad när min mobil ringde trodde det var daniel som ringde för jag visste att han snart skulle ha rast men när jag tra upp mobilen står det *inkomande samtal Perra mobil* står och tittar på hur det bara lyser upp hans namn i displayen, jobbar kompisen frågar om jag inte ska svara men jag stod bara stel som en pinne, efter fler singnaler så svarade jag tillslut det var min biologiska pappa som ringde, jag har inte parata med honom på ja jag vet inte hur länge kan ha varit två år sedan jag har förträngt eftersom han bara ljuger hela tiden.

Fick upp kontakten första gången när jag va 19 och bodde i trollhättan. Första gången jag träffade honom blev jag jätte glad att vi fått upp kontakten igen han flyttade ju ifrån mig å mamma när jag var mycke liten.
Jag fick reda på att jag hade en syster som bor i lerum två bröder i Majorna och en syster i härnösand.
 och en bror som tyvärr dog några timmar efter att han föddes.
 men ja så mycke kontakt mellan min så kallade pappa å mig blev det ju inte han ger ju bara en massa löften men tyvärr kan han inte hålla dom.. han ringde ju då i tisdag och sa att han ville att vi skulle lära känna varandra och att han är ledsen att det inte funkat tidigare men denna gång skulle de göra det. han ville att vi skulle träffas tors eller fredag men eftersom jag jobbar ute i arendal och inte riktigt visste om jag skulle jobba dom dagarna skulle han höra av sig men har han gjort det? nej de e väl klart de va ju toma löften igen han bara lovar en sak och sedan försvinner han i några månader hör av sig igen och låssas som inget har hänt.

Men jag har kontakt med en av mina syskon iallafall och det är jag mycke glad för dock bor vi ju så långt ifrån varandra men jag hoppas att vi kommer att hålla kontakten livet ut och att vi kommer att träffas mer än två gånger i våra liv:)

ojdå detta blev ganska långt. men har du orkat läsa hit ner kan du väl lämna en komentar så jag vet att det är värt att skriva så här mycke ;)

nu börjar andra avenyn så nu blir de till att skynda sig att fixa popcorn och sätta sig å kolla det är ju bara 6 avsnitt kvar på denna säsong så nu är det spännande hur ska de sluta??



Over And Out!!

 



RSS 2.0