final


Ikväll är de final på let´s dance,håller på mangnus men med min tur lär väl Laila vinna.blir iallafall mys med köttbullemackor som jag ska göra.hoppas att D kommer och gör mig sällskap 




..

sitter här i soffan,har spelat Xbox en stund men som vanligt tröttnar jag snabbt.
D och katterna ligger  sängen och snarkar ikapp funderar på att gå in och lägga mig där också men jag börjar ju bli lite hungrig så de lutar mer att jag ska börja med maten istället och sedan ska jag bänka mig framför tv:n och kolla på alla serier på tv 400,varvat med att kolla alla sidor på datan:)
  • beverly hills 90210(R)
  • jerry springer eller 2 ½ man (går samma tid kanal3)
  • 90210
  • the secret life of the amercan teenager
  • L wold
  • dags att leta efter kudden(sova med andra ord)


Idag blir en lugn dag

 framför tv:n,xbox 360 och datorn...börjar känna mig lite krasslig. D blev ju hemma från jobbet  så natuligtvist ska ju jag också bli sjuk..som tur e har jag ju inga jobb inplanerade denna vecka förutom 4tim på lördag när jag ska inventera på axfood i gamlestan men de e ju långt kvar till lördag som tur e.


fick med min lilla sjukling till backaplan förut för att jag snabbt skulle springa in på onoff och köpa ett xbox spel så nu e veckan räddad bara att hoppa i mysbyxorna sätta stora popcorn skålen på bordet och sedan börja spela:)


 tjingeling!





22/3

Då var de söndag igen då ush va veckorna går fort snart e de ju jul igen eller kanke inte riktigt så snart men ändå.

Dagen har gått åt till att städa och gjort fint här hemma.vet ju inte om de blir något jobb för mig iveckan så de e lika bra att få de gjort... verkar som att D blir hemma denna vecka,han klagar på huvudvärk och hals ont inget kul,ledsen för hans skull hoppas inte att jag blir smittad med ,men jag gillar även att han e sjuk för då blir jag ju inte ensam hemma så denna vecka kommer jag att sova gott utan att behöva skrämma upp mig med min livliga fantasi.


dags för en påse popcorn och veckans avsnitt av Gossip girl!




over and out!
 

EMD,bwo,star pilots

Har varit på allum idag med resten av världens befolkning(kändes så iallfall) var nämligen så att EMD,stars pilots och bwo skulle upptäda men när jag väl stod där fick jag höra att de bara va EMD som va full grupp. och martin från bwo och hmm ja va han nu hette från piloterna...men efter många om och men fick jag både skiva och autografer :)

EMD och star pilots




lång kö
Har även idag upptäckt att dom har släppt en ny enkrona.. varför ska dom hålla på att byta ut dessa mynt trodde jag hade fått en leksaks peng när jag fick växel tillbaka men så va det inte nu ska den gamla enkronan bort och nya fula randiga kronan ska in.


.ful som stryk





finn ett fel

just precis de sitter en katt inne i diskmaskinen inte en vanlig syn direkt men lilla lusifer va lite nyfiken hur den såg ut inifrån


just precis.. de sitter en katt  i diskmaskinen...hör ju inte till de vanliga men lilla lusifer blev lite nyfken på hur det såg ut inifrån maskinen. och jag va ju bara tvungen att ta ett kort=)

20/3

Ledig idag och var ändå tvungen att gå upp med väckar klockan, känns hemskt men de blr ju så när man ska på åter besök hos spec.kliniken för orofacial smärta för att följa upp hur de gått med min käke sedan jag var där sist , för ca två månader sedan fastnade ju min käke och efter många om och men fick jag en bettskena som jag ska ha på nätterna så jag inte biter ihop så att den fastnar ingen  .(den funkar ju bra så länge jag använder den.)

var ju så härligt väder ute idag så vi  bestämde oss  för att ta en promenad  i solskenet ,blev att vi gick till sävedalen för att hämta mina foton som jag fått framkallade, hittade en filmrulle för ett tag sedan som inte var framkallad så ja va lite nyfiken på va de kunde vara för bilder kommer inte ihåg när jag använde en sådan kamera sist, men de blev en besvikelse för fotona va ju inte mina, visade sig att jag har fått med mig mitt ex filmrullar när jag flyttade där ifrån så jag får väl höra av mig till honom och se om han vill ha dom, typiskt hoppades ju på att de va några roliga bilder så man fick skratta lite .

 

 

 

 

 

 


blev inte riktigt som ja tänkt

Söndag idag då..för er som inte håller koll på dagarna=)
Dagen blev inte riktigt som jag planerat , skulle ha städat idag eftersom jag ska jobba hela veckan och imorgon ska jag till ullared så då kommer jag hem sent ....jag vaknade vid 12 tiden av att D satt och gapa på spelar polarna.
 jag hamnade i soffan och kollade på en massa repriser på serier jag har somnat ifrån under veckan...så de har inte blivit så mycke städ men jag har fått damsugat iallafall de e ju alltid något.

....

sidan ville ju inte uppdatara igår men idag funkar de verkar det som så här är går gårdagens inlägg.... 

Solen skiner ,fåglarna kunde ha kvittrat och tempraturen står på plus 5 grader.
grannen mittemot är nog inne på sin tionde(10) cigg idag. 
och då har jag bara varit uppe sedan 8 och jag tror ju att hon varit uppe länge så hon borde ju ha rökt en del innan jag steg upp...tanten kan ju inte ha några bra lungor.*stackarn*

Vaknade av att skrivare inne i klädkammaren väsnades som en  tok trodde någon skrev ut på den men vem skulle de vara? jag va ju hemma själv och jag låg och sov ..läskigt... men  de visade sig att de hade varit ett litet ström avbrott och eftersom vi missat att stänga av skrivare sist vi skrev ut så starta den om sig när strömen kom tillbaka ingen skön väckning om man säger så. sedan ringde D och ville att jag skulle gå upp till datorn och leta efter ett viktigt telefon nummer så de va bara att palla sig upp och fixa fram de sedan va de ju omöjligt att somna om igen så de va bara att gå upp och laga lite frukost och parkera sig i soffan.


Funderar på om jag skulle ta mig en promenad i det fina vädret och kolla in en tunika jag har hittat på allum  som jagkan ha på fredag när det är middag och utgång med  tjejerna från ica(jobbet) hade varit kul att ha något nytt...
 hmm svårt de här...
ska ju till ullared på måndag med tjejerna från kök och städ på skolan jag jobbar på ibland så de känns ju lite dumt att köpa en massa kläder här så kanske jag hittar dom billigare där nere*suck* jaa vi får väl se hur de blir har ju ändå några dar på mig att bestämma hur jag ska göra.



I måndags och igår jobbade jag i köket på skolan trivs som fisken i vattnet där=) blir så glad när om ringer och säger att dom vill att jag ska jobba... och  när jag jobbat där så många gånger nu får även jag laga huvudmåltiderna och servera i matsalen så i måndags var det jag som lagde indisk korvgryta med ris...fick mycke .beröm men ja vet inte om de va för att dom gillade det eller för att de va första gången för mig jag gjorde stor kok men det får förbli en obesvarad fråga=) 
och igår fick jag vara i matsalen och servera soppa va helt okej..lungt och skönt det ända som gör mig lite förvirrad de e att hålla koll på alla som ska ha special mat  mm men de löste sig ganska bra. hoppas att jag snart får jobba där igen 

va på hockey matchen frölunda-luleå hur grym som helst första perioden blev de 3-0 till frölunda(underbart) andra perioden blev de 3-1och dom hade kramkalas för de kramades mer än dom spela och tredje kunde dom ju hoppat över för då bråkade dom mest ...blev mycke utvisningar mm men de va verkligen kul att titta på är glad att de va en på daniels jobb som hoppa av så jag fick följa me. annars hade bara danel fått se matchen och jag hade legat hemma och surat


(hoppas att virre blir glad nu när jag uppdaterat lite =) hehe hoppas hon själv kommer med en sida snart )


nu ska de fixas mellanmål innan våra bästa år börjar = ) 
over and out!!




sänglös

sängen är ner monterad och upp körd till daniels bror och lat som han är fick vi hjälpa honom att montera ihop den...
så nu ska man sova på golvet i två nätter men de ska nog gå bra då njuter man ju ännu mer när man får ligga i den nya sängen som kommer på onsdag .

RSS 2.0